fbpx

Velkommen til

Mamabalance

Hej, jeg hedder Katrine, og jeg har skabt Mamabalance. Jeg er jordemoder med over 10 års erfaring og har en stor passion for at støtte kvinder gennem deres unikke rejse mod moderskabet. Jeg brænder for høj faglighed, ærlighed og ordentlighed i mit samarbejde med dig og din partner.

Min mission

Støtte, styrke og balance

Mit hjerte banker for at være guide for dig i alle de uundgåelige udfordringer, som en graviditet byder på — hvad end du gør det for første gang eller har prøvet det før.

Nærhed, ro og fysisk kontakt kan nogle gange sige mere end pjecer og tusind ord. Derfor vil jeg i min klinik skabe et rum til pause og gennem massage booste din produktion af oxytocin (lykke-hormon), så du bedre kan mærke dig og din krop. Det kan også øge tilknytningen til dit barn i maven.

Alt det gode, som kommer til dig, kommer også til dit barn.

Katrine Pilgaard Friis

Indehaver & jordemoder

Jeg blev jordemoder i 2013 og har arbejdet inden for hele jordemoderfeltet — behandling af indlagte syge gravide, varetagelse af komplicerede og ukomplicerede fødsler samt vejledning af barslende familier. De kvinder, jeg møder, skal komme styrket, løftet og lettet fra min konsultation, for jeg tror på, at det er til gavn i hele familiedannelsen.

Jeg har i de seneste år været særligt optaget af de grupper af gravide, som er udfordret på forskellig vis. Derfor har jeg specialiseret mig i at hjælpe gravide med svær graviditetskvalme. Jeg har i mit arbejde i det offentlige ofte savnet tid og ro. Tid og ro til at kunne give de familier jeg møder, det fokus de fortjener. Derfor har jeg skabt Mamabalance — for at kunne forene faglig ekspertise med god tid og et roligt rum uden forstyrrelser.

Den gravidmassage, jeg tilbyder i kombination med konsultation, er blid og respektfuld. Blid berøring er positiv benzin til den gravide krop, hvilket betyder, at kroppen blandt andet producerer hormonet oxytocin, der er kroppens føl-dig-godt-tilpas hormon.

Gravidmassagen berører kvinden rent fysisk, biokemisk og psykisk. Derfor mener jeg, at den er en central ramme om mit arbejde med den gravides velvære. Gravidmassage styrker tilknytning og stimulerer nervesystemet til ro, så tanker og følelser kan få den plads, der kræves på en rejse ind i moderskabet.

Referencer

Se, hvad de kvinder, jeg har haft imellem hænderne, siger om deres forløb

Dyk ned i hvad tidligere klienter har at sige om deres oplevelse med Mamabalance og den støtte, de modtog.

“Fantastisk massage. Afslappende og beroligende, der fik krop og sind til at føle sig dejlig afslappet. Det kan kun anbefales. Katrine skaber ro omkring oplevelsen.”

Kundereference Maria
Maria Højlund

Helkropsmassage

“Jeg har fået en dejlig helkrops gravidmassage hos Mamabalance. Katrine skaber en tryg og rolig atmosfære, som er meget beroligende og skøn for krop og sind.
Jeg kan varmt anbefale Mamabalance.”

Kundereference Naja
Naja Skou

Gravid-massage

“Fantastisk, nærværende og afstressende! Jeg følte mig i helt trygge hænder og den blide massage fik mig ned i gear – Katrine får mine varmeste anbefalinger.”

Kundereference Mie
Mie Birkemose Freck

Mor-massage

Få det du fortjener

Giv dig selv en pause og få dine behov i centrum ved personlig støtte og afslappende massage.

Mamabalance
Smedegade 2C
4200 Slagelse
Telefon: 51 25 77 44

Følg Mamabalance

CVR: 44333627
Copyright ⓒ Mamabalance
Privatlivspolitik & betingelser

jordemoderforeningen logo